Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Vegetariske måltider
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
15 min
Serveringer:
Lav dine egen lækre pesto med soltørrede tomater til en indbydende tapas-anretning. Den kan både laves på pinjekerner og usaltede cashewnødder.
Af
Earth Control
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g Earth Control Soltørrede Tomater
40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
2 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg
1 bundt Persille
Friskpresset citronsaft
Salt & peber
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande.
Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg.
Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.
Nydes med friskbagt brød.
Ingredienser
150 g Earth Control Soltørrede Tomater
40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
2 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg
1 bundt Persille
Friskpresset citronsaft
Salt & peber
Fremgangsmåde
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande.
Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg.
Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.
Nydes med friskbagt brød.
Lignende opskrifter
Falafelsalat med myntedressing
Linsepandekager med tomatsalsa
Wrap med kylling, cashewnødder & flødeost
Spidskålssalat med tahindressing
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent