Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Vegetariske måltider
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Asiatisk salat med spidskål, squash, peberfrugt og fyldige tranebær
30 min
Serveringer: 2
Prøv en lækker og sprød salat med asiatisk inspiration, perfekt et frisk indslag til sommerens grillretter.
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
300 g spidskål
1 squash
1 rød peberfrugt
1 orange eller gul peberfrugt
3-4 ærtebælge
1 pose Earth Control tranebær
Basilikum
Sesamfrø
Dressing
1 spsk soja sauce
1 spsk ahornsirup
1 lille fed hvidløg, finthakket
Friskkværnet peber
Skær spidskål, squash og peberfrugt i helt tynde strimler.
Hæld kogende vand over grøntsagerne så de blancheres i 1 minut.
Skyl dem herefter med koldt vand og dup vandet fra.
Bland ingredienserne til dressingen og hæld over grøntsagerne.
Anret dem på et fad eller i en skål og pynt med sprøde ærtebælge, basilikum, sesamfrø og fyldige tranebær.
Ingredienser
300 g spidskål
1 squash
1 rød peberfrugt
1 orange eller gul peberfrugt
3-4 ærtebælge
1 pose Earth Control tranebær
Basilikum
Sesamfrø
Dressing
1 spsk soja sauce
1 spsk ahornsirup
1 lille fed hvidløg, finthakket
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær spidskål, squash og peberfrugt i helt tynde strimler.
Hæld kogende vand over grøntsagerne så de blancheres i 1 minut.
Skyl dem herefter med koldt vand og dup vandet fra.
Bland ingredienserne til dressingen og hæld over grøntsagerne.
Anret dem på et fad eller i en skål og pynt med sprøde ærtebælge, basilikum, sesamfrø og fyldige tranebær.
Lignende opskrifter
Ristede rosenkål med valnødder & appelsindressing
Falafelsalat med myntedressing
Nytårssalat med ristede pinjekerner, gedeost & bagte tomater
Spidskålssalat med tahindressing
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent