Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Vegetariske måltider
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Rucolasalat med pinjekerner og grillet grønt
30 min
Serveringer: 4
En lækker rucolasalat med pinjekerner, grillet squash og feta passer perfekt til sommermad eller italienske retter.
Af
Linn Grubbström
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 squash
1 spsk olivenolie
75 g rucola
75 g feta
1 pose Earth Control pinjekerner
Dressing
2 spsk honning
2 spsk balsamico Crema/Glaze
1/2 tsk salt
1 nip peber
Skær squashen i 1 cm tykke skiver.
Varm olie i en pande og steg squashen 1-2 minutter på hver side.
Drys med salt og peber.
Fordel squashen og skyllet rucolasalat på et fad.
Smuldre feta ovenpå.
Rør dressingen sammen og hæld over salaten.
Rist pinjekernerne på en varm pande, til de har fået en let-gylden farve.
Top på salaten og server som tilbehør til f.eks. grillet kød eller en pastaret.
Ingredienser
2 squash
1 spsk olivenolie
75 g rucola
75 g feta
1 pose Earth Control pinjekerner
Dressing
2 spsk honning
2 spsk balsamico Crema/Glaze
1/2 tsk salt
1 nip peber
Fremgangsmåde
Skær squashen i 1 cm tykke skiver.
Varm olie i en pande og steg squashen 1-2 minutter på hver side.
Drys med salt og peber.
Fordel squashen og skyllet rucolasalat på et fad.
Smuldre feta ovenpå.
Rør dressingen sammen og hæld over salaten.
Rist pinjekernerne på en varm pande, til de har fået en let-gylden farve.
Top på salaten og server som tilbehør til f.eks. grillet kød eller en pastaret.
Lignende opskrifter
Ristede rosenkål med valnødder & appelsindressing
Falafelsalat med myntedressing
Nytårssalat med ristede pinjekerner, gedeost & bagte tomater
Spidskålssalat med tahindressing
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent