Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Vegetariske måltider
Økologi
Choko snacks
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konfektkugler med rødbede & cashewnødder
Søde Sager
15 min
Serveringer: 15
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
100 g cashewnødder, usaltede
100 g hasselnødder
250 g bløde dadler, uden sten
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
et nip salt
kokosflager til pynt
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Rul massen til små kugler og tril dem i kokosflager (eller kokosmel).
Opbevar kuglerne på køl indtil de skal spises, eller gerne 2-3 timer.
Kuglerne kan også fryses og tages op 1 time inden de skal serveres.
Ingredienser
100 g cashewnødder, usaltede
100 g hasselnødder
250 g bløde dadler, uden sten
4 spsk kakaopulver
150 g kogt rødbede
et nip salt
kokosflager til pynt
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend indtil massen bliver ensartet.
Rul massen til små kugler og tril dem i kokosflager (eller kokosmel).
Opbevar kuglerne på køl indtil de skal spises, eller gerne 2-3 timer.
Kuglerne kan også fryses og tages op 1 time inden de skal serveres.
Lignende produkter
CASHEWNØDDER
80 g
HASSELNØDDER
110 g
STENFRI DADLER
250 g
KOKOSFLAGER
175 g
Lignende opskrifter
Juletapas konfekt
Chia parfait
Hjemmelavede frugtstænger med dadler
Grøn Smoothie Bowl med dadler og mandler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent