Earth Control Naturel Mandler kan nydes på morgenmad, salat, som snack, i kager eller desserter.
Mandler dyrkes bedst i varmt klima, og dermed står USA og Australien for størstedelen af verdens mandelproduktion i dag. I Europa er det primært Spanien, der har succes med dyrkning af mandler. Mandeltræet er et mindre, løvfældende træ, der bliver produktivt og bærer frugt efter 5 år. I foråret blomstrer træet med fine, lyserøde blomster, og 7-8 måneder efter blomstringen modnes frugten. Mandler er i princippet ikke en nød, men en stenfrugt med en frugtig, grøn oval skal yderst. Inden i stenfrugten findes den brune, fugede skal, som du kender f.eks. fra juletid, hvor mandler kan købes i skal, så de kan knækkes lige inden spisning af selve mandlen. Mandler har en bred anvendelse og findes både i søde og bitre udgaver.
Ingredienser: MANDLER. Kan indeholde spor af andre nødder og jordnødder.
Allergener |
Tree nuts (Nødder)*, Almond (Mandel) |
Kan indeholde spor af |
Peanuts (Jordnødder)* |
Næringsindhold 100 gram
Energi (KJ) |
2461 kJ |
Energi (kcal) |
588 kcal |
Fedt |
50 g |
Heraf mættet |
3,7 g |
Kulhydrat |
9 g |
Heraf sukkerarter |
4,4 g |
Kostfibre |
12 g |
Protein |
21 g |